EpShark

Kam emigrovat? Na Západ nebo na Východ?

6. 5. 2024



PZ

Na německém webu PiNews se autor článku zamýšlínad tím, jaké jsou možnosti kam emigrovat z Německa, přeplněném emigranty, protože nás to také čeká, můžeme se i my zamyslet kam emigrovat.

U nás před rokem 1989 to byl jednoznačný směr emigrace: Na Západ, nyní jak si můžeme přečíst lidé chtějí naopak z Německa emigrovat a tak autor předkládá takovou inventuru kam emigrovat z Německa a článek končí zajímavou destinací…

Každý, kdo se blíže podívá na alternativy k Německu, rychle pochopí, že možnosti úniku jsou omezené. Znovu a znovu slýcháme mezi našimi přáteli, že uvažují o odchodu z toho nejlepšího Německa, jaké kdy existovalo.

Takové plány existovaly již dříve, ale v posledních dvou třech letech zněly vážněji a zdají se být konkrétnější. Neříká se jen jednoduše: „Pokud to bude takto pokračovat, emigruji,“ ale nyní podrobně porovnáváte možné cílové země: provádí se výzkum, navštěvují se webové stránky, dozvíte se o politické situaci, hospodářské a daňové politice , výše nájemného, ceny energií a především procento imigrantské populace. Protože samozřejmě politika opětovného osídlení naší vlády je jednou z hlavních hnacích sil útěku z barevného ráje.

Když se však blíže podíváte na alternativy k Německu po celém světě, rychle zjistíte, že možnosti úniku jsou omezené.

1. Západní Evropa

Francie, Anglie, Itálie, Holandsko – všechny islamizované no-go země. A kdo si myslí, že v Rakousku nebo Švýcarsku jsou lepší podmínky než v Německu, už dlouho nebyl ve Vídni nebo Curychu. Západní Evropa jako celek je velký etnický sud s prachem, ve kterém není žádná budoucnost.

Okamura: Povinné kvóty a migrační pakt nebudeme respektovat

2. Východní Evropa

Východní Evropa byla jako součást sovětského impéria ušetřena kulturní revoluce v roce 1968, takže levozelená sebenenávist „Západu“, charakterizovaná maoismem, se tam nikdy nerozvinula. Ani jedna vláda ve východní Evropě neprovádí aktivní politiku obnovy obyvatelstva Islám nehraje žádnou roli. Praha, Budapešť, Bratislava a Varšava jsou nyní výrazně čistší a bezpečnější než všechna velká města západní Evropy.

Pro Němce ve východní Evropě to však není tak jednoduché: třetinu dnešního Polska tvoří bývalé německé provincie Slezsko a Východní Prusko, které byly vydány jako válečné reparace. Dodnes není možné projít městem, jako je Wroclaw, aniž byste upadli do kontemplace. V Česku je to podobné; Praha byla po staletí městem ovlivněným Německem. V obou zemích je také nepříjemný nereflektovaný nacionalismus, který už v Německu nevidíme, a to ani v kruzích pravicově extremistických. Bohužel, tento nacionalismus je namířen i proti Němcům, což z dlouhodobého hlediska znemožňuje život tam.

V Maďarsku, Slovinsku, Chorvatsku a na Slovensku, ale také v Transylvánii se zdá, že postoje k Němcům jsou uvolněnější. V Maďarsku se však musíte potýkat s jazykem, který se těžko učí, a nikdo neví, jak dlouho si Orbán dokáže udržet hráz proti bruselské diktatuře. Bratislava je krásné, evropské město v tom nejlepším slova smyslu, kde se rozhodně cítíte jako doma. V Transylvánii je dnes hodně průmyslu s dobrými pracovními podmínkami a v Sibiu je dokonce vynikající německy mluvící škola Brukenthal-Gymnasium, zasvěcený tip pro všechny, kteří plánují s dětmi uprchnout z Německa.

3. Severní Amerika

Lidé milující svobodu by se měli obecně vyhýbat USA a Kanadě jako mateřským zemím dnešní doby zrušení kultury . Kanada se stále více stává bdělou diktaturou a celý svět už mluví o stále větším zanedbávání USA: násilí, kriminalita, drogy, kdo se v takovém prostředí cítí dobře? Obě země jsou také silně ovlivněny latentními etnickými konflikty mezi různými přistěhovaleckými populacemi: Evropany, Afričany, Latinoameričany, Asiaty, každý ve své čtvrti – doba tavícího kotle je dávno pryč. Tyto etnopolitické výbušné síly se každým rokem zvětšují, je jen otázkou času, kdy to všechno exploduje. Můžete také zůstat v západní Evropě.

4. Jižní Amerika

Je dobře známo, že španělštinu je snadné se naučit a každý, kdo to chce, by měl udělat velký skok, místo aby se dnes rozhlížel po Španělsku, kam Arabové každý den znovu vtrhnou.

Nejvyšší kvalitu života v Jižní Americe se solidní průmyslovou základnou, relativně stabilními politickými podmínkami a obzvláště silně evropským životním prostředím lze stále nalézt v Chile. Celkem asi dva miliony Němců žijí v Brazílii a Argentině, někteří ve svých malých městech. Pokud tedy hledáte jakousi náhradu Německa, na některých místech v těchto dvou zemích jej dokonce najdete.

5. Austrálie a Nový Zéland

Jako německý řemeslník jste v Austrálii stále vítáni, ale všechny ostatní profese už nemají šanci: „V žádném případě!“ platí nejen pro žadatele o azyl, ale stále více i pro obecnou imigrační politiku. V jižní Austrálii jsou některá místa se zvláštní německou historií osídlení, ačkoli německy se už nemluví ani v údolí Barossa a v Hahndorfu.

Dlouhodobá budoucnost je v obou zemích jednoznačně asijská. Sydney, Melbourne a Auckland jsou již asijská města, ve kterých přistěhovalci z Evropy („bílí“) nejsou na pouliční scéně téměř zastoupeni. Islámu je také dost. Kdo prchá ze západní Evropy především kvůli populační změně a islamizaci, nebude se v Austrálii nebo na Novém Zélandu cítit o moc pohodlněji.

6. Rusko

Rusko je jedinou zemí na světě obývanou Evropany, která stále nabízí nedotčené, civilizované životní prostředí, kde mohou Evropané bez omezení žít svou kulturu a jako „bílý člověk“ se nemusí nikam schovávat. Tyto okolnosti, které jsou pro domorodé Evropany mimořádně atraktivní, budou s největší pravděpodobností existovat i po třech generacích, kdy země zvaná „Německo“ již nebude existovat. Právě tato dlouhodobá perspektiva, která umožňuje spolehlivé plánování pro vlastní děti a vnoučata, činí Rusko atraktivním jako potenciální uprchlickou zemi pro Němce a další původní obyvatele západní Evropy.

Tato situace byla jistě uznána v Rusku, ale navzdory celé řadě prohlášení o záměru stále neexistují skutečné imigrační programy pro uprchlíky ze západní Evropy. To by se však mohlo v blízké budoucnosti změnit, protože Rusko má zásadní zájem na imigraci vysoce výkonných Západoevropanů, pokud nenaruší konzervativní, tradičnější evropský soubor hodnot země s ideologiemi hippies. Proto, navzdory nebo právě kvůli rostoucímu systémovému nepřátelství mezi „Západem“ s jeho zrušením kultury , repopulací a islamizací na jedné straně a Ruskem s jeho kulturním sebevědomím a návratem ke křesťanským hodnotám na straně druhé, může být s určitou pravděpodobností předpokládané, že Rusko bude v nadcházejících letech cílovou zemí, bude pro původní evropské uprchlíky ze západní Evropy stále důležitější.

A to je pravděpodobně přesně ten důvod, proč naše probuzené západní elity Rusko tak nenávidí.

prvnizpravy.cz,pinews

Článek vyšel na svobodny-svet.cz




Než začnete komentovat článek, přečtěte si prosím pravidla diskuze.
Vložit komentář: