EpShark

Švédsko bylo zasaženo vlnou pokusů o bombový útok

25. 10. 2017



Včera večer došlo k silnému výbuchu, který zničil vstup do policejní stanice v Helsingborgu.

Naštěstí nikdo nebyl zraněn, ale nejvyšší policejní představitel země Dan Eliasson jej nazval "útokem proti naší společnosti".

V Norrköpingu byla pod autem nalezena bomba a muselo dojít k evakuaci.

V pátek došlo k "silnému výbuchu" v bytovém domě v Malmö , což způsobilo, že kameny doletěly až do vzdálenosti 80 metrů do obývacího pokoje jiné budovy.

V pondělí v jiné oblasti Malmö explodovala bomba v autě, naštěstí nikdo nebyl zraněn.

Sportovní aréna v Luleå byla také policií evakuována minulý pátek po hrozbě bombového útoku.

Některé pokusy o bombový útok jsou téměř jistě součástí vleklé války mezi znepřátelenými migrantskými gangy, které zničily chudé oblasti velkých měst.

Prezident Donald Trump byl na začátku letošního roku obviněn, že šíří lži, když říkal "podívejte se, co se děje ve Švédsku", den předtím, než nepokoje zasáhly Stockholm.

Vzhledem k tomu, že země přijala stovky tisíců muslimských migrantů, se ve Švédsku stal samozřejmostí menší městský terorismus a násilí, a také vznik neslavných islámských ghett, kde jsou napadáni policisté, ambulantní pracovníci, hasiči a novináři.

Kromě obrovské epidemie znásilnění dochází i k nárůstu jiných zločinů.

Dříve v tomhle roce, Peter Springare, vysloužilý policejní vyšetřovatel a bývalý zástupce šéfa divize pro závažné zločiny u policie v Örebro, napsal na svůj profil na facebooku, kde se zmínil, že jeho země se nachází v „chaosu“, kvůli epidemii závažných trestných činů, které páchají muslimští migranti. Springare poukázal na to, že zločiny, které vyšetřuje, včetně znásilnění, násilí, násilí proti policii, obchodování s drogami a vraždění, byly téměř výlučně spáchány někým se jménem "Mohamed" nebo variantou tohoto jména. Podezřelí byli také neustále z Iráku, Turecka, Afghánistánu, Somálska nebo Sýrie.

V dubnu unesený vůz najel do davu ve středním Stockholmu, zabil pět osob a zranil 14 dalších. Viník Rakhmat Akilov byl 39letý odmítnutý žadatel o azyl, který vyjádřil svoje sympatie k ISIS.

Mike

Zdroj: Paul Joseph Watson




Než začnete komentovat článek, přečtěte si prosím pravidla diskuze.
Vložit komentář: