EpShark

USA: cena za diverzitu je vysoká

10. 11. 2017



Pokud jste bílým Američanem, v průběhu vašeho života vám federální vláda v průměru vezme 384 109 dolarů z vašeho bohatství a dá to někomu černému.


Podle údajů odvozených z federálního rozpočtu za rok 2014 se průměrná roční čistá daň / benefit rozložila následovně:

  • Běloch: - 2 795 USD
  • Černoch: + 10 016 USD

Jinými slovy průměrný běloch zaplatí na daních o 2 795 dolarů méně, než dostane zpět ve státních službách, zatímco průměrný černoch dostane o 10 016 dolarů víc, než zaplatí na daních.

Během průměrné 79leté délky života přispívá bílá osoba do rozpočtu 220 880 USD, zatímco v průběhu průměrné 75leté délky života získá černý člověk čistou částku 751 200 USD. Nicméně vzhledem k tomu, že v USA je 4,6krát více bílých než černochů, musí být černý podíl rozdělen mezi různé bíle přispěvatele.

Diverzita je drahá. Opravdu si myslíte, že to stojí za to? Hispánci situaci ale rozhodně nezachrání, protože jsou také čistými příjemci z rozpočtu, i když ne tak jak černí.

  • Hispánec: +7,298

Průměrný hispánec tak za rok dostane z rozpočtu o 7 298 dolarů víc, než tam přispěje. Ve skutečnosti, protože je v USA více hispánců než černochů, hispánci představují vyšší zátěž pro ekonomiku - 411,950,000,000 dolarů oproti 389,710,000,000 dolarů, kterou reprezentují černoši. Netřeba dodávat, že při pokračující demografické změně z převážně bílé společnosti na méně produktivní a méně bílou lze očekávat ještě vážnější negativní účinky a dlouhodobé ekonomické vyhlídky Spojených států nejsou příliš dobré.

Analýzu za Evropu nemáme, ale vzhledem k datům okriminalitě a zaměstnanosti hlavně muslimských migrantů můžeme předpokládat, že situace bude podobná. Cena za diverzitu je prostě vysoká. Ale politikům, byrokratům a zaměstnancům neziskovek to může být jedno. Ti to neplatí. Naopak parazitují na systému ještě víc jak migranti a menšiny. Takový vysoký politik, komisař nebo úředník stojí daňové poplatníky mnohem víc, než migrant z třetího světa a také napáchá řádově mnohem větší ekonomické škody. Pokud by se mělo začít s rozpočtovými škrty, je potřeba se nejdřív podívat na zbytečné papaláše.

Mike

Zdroj: https://voxday.blogspot.cz/2017/06/the-cost-of-black-america.html




Než začnete komentovat článek, přečtěte si prosím pravidla diskuze.
Vložit komentář: