EpShark

Kulturní obohacování v Brně

31. 12. 2017



Vzhledem k velmi rozporným informacím kolem včerejšího nočního útoku v Brně jsem se začal o celou situaci intenzivněji zajímat.

Konstatuji, že celá situace zřejmě nebyla ani zdaleka tak dramatická, jak ji prezentují některé „alternativní“ weby. Získal jsem poměrně přesné informace k celému případu, včetně rozhovoru s kolegou boxerem obou napadených.

Spouštěčem útoku skutečně bylo sexuální obtěžování společnice dvou mužů, shodou okolností boxerů, jedním ze tří Arabů, které potkali před barem, kam dívka v jejich doprovodu mířila. Jeden z těch tří ji naprosto nečekaně chytil a začal ohmatávat zadek a prsa. Dívka se mu vytrhla, a jeden z boxerů se postavil útočníkovi, který viditelně hodlal v „kulturním obohacování“ pokračovat. Ten boxer je původem Armén (jmenuje se Hamo Aperjan), a jeho rodina tady žije snad už ve druhé generaci.

Arab poté vytáhl nůž a několikrát naznačil útok na obráncovo břicho. Jeho společníci se tomu smáli a pokřikovali na ně, že Arabové se nějakého Albánce nebo Čecha nebojí, protože nikoho nad Araby není a Alláh je s nimi. Když pak útočník změnil směr zatím jen stínových útoků směrem do obráncova obličeje, ten se už neudržel a Arabovi jednu vrazil, až ten upadl. Vzápětí se na něho vrhli oba útočníkovi společníci a začali se s ním prát. Útočník s nožem vyskočil a snažil se do obránce bodat. Naštěstí byl pohyb trojice peroucích se mužů tak rychlý, že nemohl pořádně bodnout, takže napadený má jen mělká zranění na zádech a na hlavě.

Bezprostředně po zahájení „ostrého“ útoku nožem se do rvačky vložil i druhý boxer, který mezitím volal policii. I ten utrpěl několik bodných a řezných zranění. Po jeho útoku neozbrojení Arabové utekli směrem k Náměstí Svobody, zatímco útočník s nožem zaběhl do baru. Uvnitř se ho podařilo ve spolupráci s personálem zařízení rychle najít a účinně zpacifikovat. Odzbrojeného útočníka pak předali policii, která mezitím přijela. Uprchlou „dvojičku“ plus ještě jednoho jejich víceméně nezúčastněného „kolegu“ odchytili policisté vzápětí poté, za což jim patří uznání.

Jak vidíte, není to ani zdaleka tak divoké, jak se to prezentuje například na AC24. Všichni tři Arabové pocházejí údajně „ze severní Afriky“ a žijí na území ČR legálně. Podnikají tady, mají zde trvalá bydliště a vlastní menší bistra. Jestli to jsou pračky na peníze, úložny pro peněžní transfery běžné v arabských zemích, nebo kontaktní body pro imigranty, to těžko soudit, ale vzhledem k raketově narůstajícímu počtu arabských „podniků“ tohoto typu v ČR je to pravděpodobné. Domnívám se celkem oprávněně, že je to součást cílené strategie infiltrace naší infrastruktury imigranty z muslimského světa.

Jenže v principu je to vlastně ještě horší. Spolu s některými dalšími útoky, k nimž v ČR došlo, a o nichž mainstreamová média důsledně mlčí, ukazuje na rostoucí drzost a útočnost muslimských Arabů (jak útočníci sami sebe prezentovali) a také na rostoucí intenzitu těchto útoků. Pokud na podobné útoky nebudeme razantně a účinně reagovat, bude se to dál zhoršovat až do bodu, odkud už nebude návratu.

Chování státního zástupce v tomto případu je obtížně pochopitelné. Všichni čtyři Arabové jsou údajně vyšetřováni na svobodě, a to včetně útočníka s nožem. Což je paradoxní, protože toho policie hodlá obvinit z pokusu o vraždu. Pobodaní a pořezaní obránci skončili v nemocnici, a po ošetření už jsou snad doma.

Podle mého názoru ti útočníci zmizí v zahraničí, takže nakonec nebude ani koho trestat a vše „vyšumí“ ve stylu „vyšetřování skončilo, zapomeňte“. Vývoj v zemích jako Belgie, Holandsko, či „sladká“ Francie nejen nám, ale především naší politické reprezentaci budiž mementem.

Referuje pan Jaroslav Štefec , FCB

Článek vyšel na svobodny-svet.cz




Než začnete komentovat článek, přečtěte si prosím pravidla diskuze.
Vložit komentář: