EpShark

Švédsko: Ženě hrozí dva roky ve vězení za vtip o islámu

5. 3. 2018



Žena ve Švédsku byla vyslýchána policií, její DNA byla odebrána a následně byla uvězněna za "zločin", protože sdílela vtip o islámu na facebooku.


32letá žena z Göteborgu upoutala pozornost úřadů poté, co zveřejnila obrázek níže, v němž je zobrazen muslimský muž, kterému byl odstraněn mozek a následně byla jeho hlava bez mozku zabalena do islámského šátku.

https://hw.infowars.com/wp-content/uploads/2018/03/34fg565665.png

Někdo může považovat tento obrázek za urážlivý, ale to, co se pak stalo, bylo opravdu orwellovské.

Reportér upozornil policii o kontroverzním příspěvku a tvrdil, že žena tímhle příspěvkem ohrozila chráněnou menšinu. Reportérka předala podrobnosti o totožnosti ženy a její bydliště policii. Žena pak byla vyzvána, aby navštívila policejní stanici v Göteborgu, kde jí byla odebrána DNA a vložili ji do kriminální databáze.

Žena se ospravedlnila za post a tvrdila, že ​​se domnívala, že obrázek se týká členů ISIS a zároveň tvrdí, že její nejlepší kamarádka byla muslimka a že v té době měla horečku, když zveřejnila obrázek.

To neuspokojilo úřady, které ji dál vyslýchali o jejích názorech na"multikulturní společnost" Švédska a zda nemá "něco proti muslimům". Žena trvala na tom, že je proti islámskému státu, nikoli jednotlivým muslimům.

Prokurátorka z Göteboru Sara Toreskogová se však rozhodla pokračovat v obvinění z nenávistných projevů a žena nyní čelí dvěma rokům ve vězení.

Jak jsme už mnohokrát na tomto webu informovali, Švédsko je autoritářská země, která stíhá lidi pro satiru nebo proto, že kritizují oficiální multikulturní politiku vlády.

V loňském roce byla 70letá švédská žena stíhána za nenávistné prohlášení, neboť říkala, že vidí, že migranti zapalují auta, což se pořád děje ve Švédsku.

Švýcarský policejní důstojník Peter Springare je také vyšetřován za to, že poukázal pouze na to, že "cizinci", jsou do značné míry zodpovědní za problém masových znásilnění v zemi.

Švédsko zařadilo v loňském roce YouTube hvězdu PewDiePie, jejich největší exportní artikl po nábytku Ikea a hudební skupiny Abba, na oficiální seznam lidí šířících nenávist.

Skupina levicových aktivistů v zemi shromažďuje příspěvky na sociálních médiích a pokouší se vystopovat autory "zločinných názorů". Skupina byla úspěšná především v odhalování starších lidí za "podněcování k nenávisti" na sociálních médiích.

S proti-imigračními švédskými demokraty, kteří si vedou před volbami v září 2018 dobře, mnoho komentátorů naznačuje, že Švédové mají poslední šanci napravit chyby předchozích politicky korektních vlád, předtím, než už bude příliš pozdě.




Mike

Zdroj: Paul Joseph Watson





Než začnete komentovat článek, přečtěte si prosím pravidla diskuze.
Vložit komentář: