EpShark

Kdo benefituje z politiky multikulturalismu?

28. 1. 2015



Všem v Evropě začíná být jasné, že politika multikulturalismu selhala. Kombinace agresivního náboženství, štědrého sociálního systému, nefunkčního trhu práce a zákonů o ochraně menšin vytváří dohromady smrtící koktejl. Z něho pak vychází obrovská horda asociálních a agresivních přistěhovalců, kteří znepříjemňují slušným lidem život.

Domácí obyvatelstvo se těmto hordám nemůže účinně bránit a zároveň je musí finančně podporovat ze svých daní. Možnost držet zbraně je v Evropě silně omezená. A i kdyby se obránce snažil bránit, může se jednat o nepřiměřenou obranu – v tomhle jsou zákony spíše na straně útočníka. Obzvláště, kdy je obránce "bílý" a útočník "barevný". Zároveň mají občané ztíženou možnost "diskriminovat" vůči asociálům – zakázat jim vstup na svůj majetek (restaurace, zaměstnání, obchod…). Pokud tak udělají, hrozí jim soudy a ošklivá pokuta. Běžný pracující občan se tak stává paradoxně nejvíce diskriminovaným jedincem ve své vlastní zemi. Musí ze svých daní platit nepřizpůsobivé imigranty (velká část z nich žije na sociálních dávkách), i když mu tito jedinci jenom znepříjemňují život. Taky musí ze svých daní financovat celý státní aparát, který by mu teoreticky měl "pomáhat a chránit ho", ve skutečnosti ale pomáhá a chrání asociály a běžného občana jenom šikanuje. Mnohé "služby" státu nemají pro poctivého občana žádnou kladnou, dokonce ani nulovou hodnotu – ale čistě zápornou.

Řešení problému je teoreticky jednoduché. Navrátit ztracený respekt k soukromému vlastnictví. Žádné dávky pro asociály placené povinně z daní. Žádné zbytečné úřady a neziskovky placené z peněz daňových poplatníků. Taktéž možnost každého občana dělat si se svým majetkem co chce a možnost ho bránit (úplně legalizovat držení zbraní). Každý občan by měl možnost "diskriminovat" jak uzná za vhodné. A ze svého majetku (restaurace, firmy, obchodu…) by měl možnost vyhodit a zamezit přístup komukoli bez udání důvodu. Soukromí aktéři by neměli tendenci diskriminovat na základě rasy a náboženství ale na základě individuálních charakteristik a chování jedince. Nikdo nevyhodí z obchodu slušně se chovajícího, solventního člověka, jenom by se tím připravil o zisky. Pouze asociálům a lidem, jejich chování by přišlo majitelovi neakceptovatelné, by byli vyhozeni. Tento typ diskriminace je žádoucí – omezuje asociální, nepřizpůsobivé chování, zatímco její zákaz patologické chování pouze povzbuzuje. K těmto reformám ale určitě nedojde. Proč?

Existuje množství silných mocenských skupin, v jejichž zájmu je udržet současné nastavení imigrační politiky. Mezi ně patří levicové politické strany, státní úřady, neziskové organizace zabývající se sociálními problémy a evropští centralisté. Pojďme se na tyto skupiny podívat podrobněji.

Levicové politické strany

Jak víme, migranti patří k nižším příjmovým skupinám a velká část z nich je nezaměstnaná a závislá na sociální pomoci od státu. Tito lidé tak představují stabilní a spolehlivé voliče levicových stran. Výsledek posledních voleb ve francouzsku v roce 2012 rozhodli právě muslimští voliči. Podle povolebního průzkumu mezi 10 000 francouzskými voliči,neuveřitelných 93% muslimů volilo socialistu Hollandeho. Podle odhadů se posledních voleb zúčastnilo 2 miliony muslimů, z toho 1,7 milionu volilo socialisty. Hollande porazil Sarkozyhorozdílem 1,1 milionu hlasů. Jak vidíme, právě muslimové rozhodli poslední francouzské volby. V Dánsku vyhráli poslední volby v roku 2011 socialisté rozdílem pouhých 8500 hlasů. Podle průzkumu 89,1% dotázaných muslimů by volilo levicové strany. V Dánsku žije kolem 200 000 muslimů, z toho 100 000 má právo volit. Je tedy jasné, kdo rozhodl poslední dánské volby. Ve Švédsku tvoří muslimové taky homogenní voličský blok – 80-90% z nich sympatizuje s levicovými, nebo zelenými stranami. Důvod proč levicové strany tolik podporují imigraci a multikulturalismus je očividný – jedná se o obyčejný politický kalkul. Jak se počet přistěhovalců bude neustále zvyšovat a vzhledem k tomu, že většina z nich volí levicové strany, bude pro pravicové a konzervativní strany stále těžší vyhrávat budoucí volby.

Státní úřady a neziskové organizace

Státní sociální služby pomáhající "potřebným" dneska zaměstnávají spoustu lidí. Každá byrokratický aparát se přirozeně snaží zvyšovat svoji moc, rozpočet a počet zaměstnanců. Potřebuje k tomu ale záminku. Příliv imigrantů, neschopných se uplatnit na trhu práce, znamená víc lidí zachycených v sociální síti. To znamená vyšší rozpočet, moc a počet zaměstnanců pro různé "pomáhací" úřady. Taktéž to znamená víc grantů a státních příspěvků pro různé neziskové organizace zabývající se imigrací. Zkrátka díky politice multikulturalismu vznikají nové úřady a dobře placená místa pro privilegované. Samozřejmě tahle byrokracie problémy nikdy nevyřeší, naopak jenom zhorší a větší problémy jí poskytnou záminku pro další růst.

Evropští centralisté

Proevropské elity by nejraději viděli Evropu jako jeden velký superstrát. V cestě jim stojí obyčejní lidé. Na to aby elity prosadily tuto centralizaci, musí zničit veškerou regionální a národní identitu obyvatel. Imigranti představují v téhle snaze vítanou pomoc. Například Finové si nedokážou moc dobře představit, že by žili v jednom státě s Řeky nebo Portugalci. Řekové si nedovedou představit, že by jim Němci měli diktovat jak žít a jaké mít daně. Integrace do jednoho superstrátu je zatím nemožná. Pokud budou velkou část obyvatel Evropy tvořit imigranti a jejich potomci, kteří nemají žádný vztah k místní kultuře a zvykům, centralizace by mohla být úspěšná.

Jak vidíme, nestačí pouze vyhrát intelektuální debatu a dokázat, že současné politika multikulturalismu je cestou do pekla. Kariéra, peníze a moc mnoha vlivných lidí závisí na pokračování současné politiky. Proto v nejbližší době rozhodně neočekávejme v Evropě výraznou změnu trendu.

Mike





Než začnete komentovat článek, přečtěte si prosím pravidla diskuze.
Vložit komentář: