EpShark

Každodenní život ve švédských školách: "vyhrůžky, násilí a dokonce i znásilnění"

30. 1. 2018



Každodenní život studentů a učitelů ve švédských školách s vyšším počtem muslimů je těžký.

Švédský učitel odhaluje některé z drsných skutečností, které charakterizují mnohé ze škol v této zemi. Učitel pracuje v jednom z předměstí v Göteborgu, kterému dominují muslimové. Miluje svou práci, ale školní systém vidí na pokraji zhroucení:

"Myslím, že náš školní systém dosáhne úplného kolapsu během pěti let. Každodenně v multikulturních školách vidíme toto: výhrůžky, násilí a dokonce i znásilnění," říká pro časopis Samtiden . Učitel "Mikael" mluvil jen pod podmínkou zachování anonymity.

"Byl jsem pořezán nožem, bylo mi vyhrožováno, byl jsem bit a auto mi poškodili vandalové. Měl jsem studenty, kteří byli uneseni, týráni a prodávali se na sex za cigaretu. Dokonce i mladí žáci byli oloupení a já jsem dokonce viděl školy, kde byly ve stěnách díry od kulek ze střelných zbraní," říká učitel. "Kolaps je již tady," pokračuje, když zjistil, že špatné školy mají vysoké procento "nově příchozích" - politicky korektní švédský výraz pro stovky tisíc muslimských migrantů a uprchlíků, kteří v posledních letech přišli do země.

"Přinejmenším deset škol v Göteborgu by mělo být uzavřeno kvůli hrozbám a násilí," myslí si.

Pokles bezpečnosti a veřejného pořádku ve Švédsku byl předmětem veřejné diskuse, protože prezident Donald Trump se v projevu na začátku roku zmínil o situaci ve formálně bezpečné a mírumilovné skandinávské zemi. Trump využil Švédsko jako příklad toho, jak muslimská migrace může zničit kdysi mírumilovnou zemi.

Neomarxisté zničili Švédsko, nedovolme, aby to takhle dopadlo i u nás.




Mike

Zdroj: 10 News




Než začnete komentovat článek, přečtěte si prosím pravidla diskuze.
Vložit komentář: