EpShark

Dokonce i uprchlíci s vysokoškolským vzděláním mají IQ pouze 93

23. 1. 2018



EU a média hlavního proudu říkají, že kvůli stárnutí evropské populace je zapotřebí migraci aby se omladila populace a aby Evropa získala novou pracovní sílu. Pokud by jejich tvrzení bylo správné, výsledky migrační krize by byly skvělé: Stovky tisíc migrantů by měly být nyní zaměstnány.

Realita je však zcela odlišná. Například v Německu , Švýcarsku a Nizozemsku je 80 až 99 procent migrantů nezaměstnaných po více než jednom roce.

Mnoho migrantů nemá dovednosti potřebné na to, aby si našli pracovní místo v moderní evropské ekonomice. Ale podle profesora Rindermanna z německé Chemnitzské univerzity je také problém nízká inteligence.

Profesor psychologie Heiner Rindermann již vyvolal menší kontroverzi, když v říjnu 2015 uvedl, že uprchlíci (migranti) mají nižší průměrnou inteligenci než Němci a poskytl důkazy pro své tvrzení.

Podle jeho studie měli uprchlíci s vysokoškolským vzděláním průměrné IQ 93 v matematických a abstraktních úkolech. Teda stejnou úroveň dovedností jako domácí studenti střední školy.

V důsledku toho profesor Rindermann napsal v německém časopise Focus:

"Většina přistěhovalců z jihovýchodní Evropy, Středního východu a Afriky nemá vysoký kvalifikační profil."

Rindermann dále tvrdil , že často citovaný "jazykový problém" je jen částečně vinen za tento nesoulad a důležitější jsou slabiny v základních dovednostech. Dodává, že problém je zhoršován "častějšími pokrevními sňatky (tj. sňatky prvních bratranců a sestřenic) v muslimských komunitách a v Africe, co souvisí s mnoha problémy".

"Tito lidé budou zvládat technickou a kulturní složitost moderní země méně úspěšně a riskují, že budou dělat kognitivní chyby v každodenním životě," uzavřel Rindermann .

Zjištění Rindermanna bylo těžké spolknout pro média hlavního proudu a levici obecně. Bez ohledu na fakta, levicová poslankyně Susanne Schaper učinila nehorázný návrh . Přední univerzitní profesor, by se podle ní měl vrátit do školy, aby se naučil, jak se politicky správně vyjadřovat. Ve skutečnosti paní Shaper potvrdila, že moderní veřejně financované vzdělání představuje jeden velký indoktrinační tábor.

https://voiceofeurope.com/wp-content/uploads/2018/01/iq-map.jpg

Průměrné národní IQ podle IQ a Global Inequality (2002) / IQ-Research

Levice věří, že všichni lidé mají stejnou schopnost a potenciál, ale to prostě není pravda, jak ukazuje globální mapa IQ. Mapa téměř odpovídá Indexu lidského rozvoje OSN.

Přiznání, že se lidé z různých regionů liší, není žádný rasismus, a závěr, že jedna skupina má lepší výkon v úloze x, neznamená, že ta skupina je nějak nadřazená. Vzhledem k tomu, že se objevuje více výzkumů o dědictví a genetice, očekáváme, že nalezneme další závěry, které zpochybňují zastaralé, archaické a unavené vyprávění z dvacátých let 20. století, které stále drží škodlivý vliv na společnost a slouží pouze k potlačování poctivé debaty.

Zde je závěr, co profesor Rindermann řekl v roce 2017 o rozdílech v poznávacích schopnostech lidí a jejich důsledcích:

"Státy, které mají populaci s vysokými kognitivními schopnostmi, jsou nejen bohatší, v průměru jsou také svobodnější a demokratičtější, je v nich více rozvíjena vláda zákona a rovnost a jejich vlády jsou kompetentnější. Tyto společnosti mají nižší míru vražd a jsou mírumilovnější ... Modernost jako taková je "kognitivní modernost" a nemůže být ani zvládnuta, ani se rozvíjet bez vysokých kognitivních schopností!"

Mike

Zdroj: Voice of Europe




Než začnete komentovat článek, přečtěte si prosím pravidla diskuze.
Vložit komentář: