EpShark

Islamofil vs. pijan

25. 1. 2018



Tento článek jsem vůbec nechtěla psát, ale docela mě už prudí ty blbý statusy na fejsbuku, ve kterých dotyčný žádá, abych si ho smazala ze seznamu přátel, pokud volím někoho jiného než on. Tak hele, trapáci: já nebudu něco dělat jen kvůli tomu, že to chcete. Po tomto článku nechť si mě smaže, kdo chce.

A teď k věci. Druhé kolo prezidentské volby je takovou volbou mezi blátem a louží. Já volím tu louži. Nepíši to proto, že chci lidi s jiným názorem označit za „debily“, jak to mají mnozí ve zvyku, nýbrž proto, že si dle mého názoru mnozí při výběru svého kandidáta neuvědomují jednu zásadní věc.

Lidé volící Drahoše uvádějí často jako důvod jeho vzdělání, reprezentativní vzhled, někdy i zdraví (v porovnání s prezidentem Zemanem). Jako nejdůležitější hodnota zdá se však pro tyto voliče býti onen uhlazený vzhled , vystupování a reprezentace v zahraničí. (Čichám, čichám snobství a pokrytectví…) Volí ho lidé, kterým se hnusí Zemanův někdy trochu oplzlý a arogantní, avšak vždy svérázný způsob vystupování. A já se ptám: fakt jako? To je opravdu forma důležitější než obsah? Není to tak trochu snobská přetvářka těch, kterým nejde ani tak o opravdové hodnoty, o bezpečnost, jako spíš o třpytivé falešné pozlátko — jakýsi pocit nadřazenosti nad tím pijanem a vší tou venkovskou lůzou, co je podle Drahoše neschopná rozhodovat o své zemi v referendech? Mě by jen zajímalo, co mi to pomůže, že nás ve světě bude reprezentovat uhlazený islamofilní prezident s X tituly, když se Evropa s celým svým vítačstvím potápí ke dnu?

Ano, rozumíte mi dobře: Zeman není ideální volba (zvlášť pro někoho tak pravicově svobodomyslného jako já), a možná v tom úřadě nevydrží do konce (což mu nikdo nepřejeme, že?), ale je důležitý z jednoho prostého důvodu: má svůj názor na islám a migraci a jeho slova jsou slyšet. Lidé podceňují sílu slova. Jeho odmítání celého absurdního vítačství a fašistického islámu vysílá i islámská televize Al-Djazeera — a díky němu jsme ve světě známi jako to místo na mapě, kde nemají stoupenci nenávistné ideologie středověkého psychopata co dělat — což je dobře. Prezident nemá mnoho faktických pravomocí, ale má možnost ovlivňovat slovem — a to lze pouze tehdy, pokud je osobnost, které se neroztřesou kolena před každou makrelou.

Je mi upřímně jedno, jestli si Zeman před schůzkou s Merkelovou dá deset panáků a pak jí to vyklopí do výstřihu. Tak ať. Co mi jedno není, je uhlazený pokrytec Drahoš, který má zapotřebí balamutit okolí falešnými brýlemi — jenže ona inteligence za prvé nespočívá v brýlích a za druhé: pokud někdo takto lstivě vyrábí svoji image, nevěřím mu ani nos mezi očima. Především se ale staví laxně k tématu migrace a islámu hlásajícímu a podporujícímu násilí, netoleranci, vraždění, znásilňování, nekrofilii, šukání koz, zabíjení psů, pedofilii a především podřazenost ženy.

Jako žena nemohu přece volit kandidáta podporujícího resp. neodsuzujícího (muslimskou) migraci a tím i šíření ideologie, která mi chce sebrat většinu mých základních lidských práv! A že to je hysterie? Že mi nikdo má práva brát nechce? Ale pročpak si myslíte, že v Evropě ženy nechodí zahalené a za smilstvo se tu nekamenujeme? Právě proto, že se v historii silné osobnosti zasadily o to, aby nás Turci neovládli. Kdokoli, kdo se k evropskému vítačství nevyjadřuje velkým ostrým NE, je pro mě nepřijatelný. Rozdělování na muslimy, islamisty a teroristy je jedna veliká LEŽ, kterou nemohu akceptovat — poněvadž terorista není nic jiného než muslim, který ten islám dělá správně — tak, jak to stojí v islámských textech černé na bílém. Tímto se u mě Drahoš svým podpisem vítačské Výzvy vědcůnaprosto odepsal — protože nerozpoznává prapodstatu migrační hrozby: islám.

Vy, co chcete volit Drahoše, zajeďte si prosím na exkurzi na mnichovské hlavní nádraží tak v 11 večer (severozápad Německa bude asi ještě fajnovější…), nebo do Vídně, tam už jsem taky měla pěkný zážitek s „novými Evropany“. To, že jste nečetli islámské texty a ignorujete celosvětové šíření islámu, neznamená, že se to neděje. To není hysterie, ale realita. Kdo si myslí, že nějaký Bureš je aktuálně největší hrozbou, tak neuvažuje globálně a dále než pár let dopředu.

Islám a migrace je to, co momentálně mění Evropu. A zároveň to, v čem má Drahoš nepřijatelné (laxní, pro-evropské) postoje. Zeman možná přinese nějaké to faux-pas, ale také čas. Čas do dalších voleb (možná třeba i předčasných). Kdo islám toleruje a dokonce schvaluje, nemá v civilizované společnosti co dělat. A už vůbec ne v prezidentském úřadě.

…Ona totiž jednou (a možná za nijak dlouho) nadejde doba, kdy otázka levice vs. pravice pozbude smyslu. Nemá totiž smysl handrkovat se o to, kdo kradne a kdo ne, nebo kdo udělal jaké faux-pas, když se na vás řítí hordy barbarů…

Píše sl. Lucie Provazníková na LucieProvazníková.cz

Článek vyšel na svobodny-svet.cz




Než začnete komentovat článek, přečtěte si prosím pravidla diskuze.
Vložit komentář: