EpShark

Levice zneužívá migrační krizi k oslabení národních států

7. 2. 2018



Migrační politika otevřených hranic podporovaná levicí je "morální vydírání" a vedla k "erozi národního státu", podle jednoho vysoce postaveného belgického politika .

Bart De Wever , vůdce silné belgické pravicové strany Nové flámské aliance (N-VA), se domnívá, že v pozadí migrantské krize existuje agenda, která se chce zbavit národních států.

De Weaver, který bojuje za vlámskou nezávislost od Belgie, řekl: "Za touto morální fasádou se nemohu zbavit dojmu, že levice cynicky využívá migrační krizi k tomu, aby pojem" hranice "byl tak propustný prostřednictvím právních nástrojů a morálního vydírání, aby byl národní stát postupně zničen."

Věří , že "průmysl levicových právníků, nevládních organizací a aktivistů" spojil své síly, aby označil každého, kdo má obavy z hromadné migrace jako "špatného člověka".

Podle něj nekontrolovaná migrace podkope bezpečnostní a sociální systémy země a dodal: "Existuje 37 milionů Súdánců, kteří nepochybně potřebují lepší život. Máme mravní povinnost obdržet všech 37 milionů? A co zbytek Afriky?"

De Weaver to zakončil slovy: "Potřebujeme národní stát a hranice. Nejde jen o vymezení naší demokracie, nástin právního státu a základ, na kterém organizujeme naši solidaritu. Je také jediným pracovním mechanismem, který může prosazovat lidská práva. Národní stát je doslova životně důležitý."

Globální elita má jasnou agendu - nechce hranice, nechtějí národní identitu. Ale lidé to chtějí: Katalánsko, Spojené království, části Itálie, značná část Vlámska, rakouští občané hlasovali pro větší hraniční kontroly, aby zachovali národní kulturu, podívejte se na vzestup AfD v Německu ... Globální, elitářská snaha se začíná zadrhávat.

Mike

Zdroj: Westmonster




Než začnete komentovat článek, přečtěte si prosím pravidla diskuze.
Vložit komentář: