EpShark

Přežije Švédsko?

9. 4. 2018



Zpráva od Svenn Tvaerskaeggna na stránce Gates of Vienna vysvětluje trajektorii pomatenosti, která se nadále odvíjí ve Švédsku.

Švédsko, kdysi vzorová společnost těžce pracujících a mírumilovných Skandinávců s jedním z nejvyšších životních standardů na světě, vstupuje do stavu rozpadu.

Po mnoha desetiletích zpočátku nepozorovatelného a v současnosti nepopiratelného zhroucení sociálních norem ve Švédsku — výsledku masové imigrace z nejzpátečnějších a nejnásilnějších zemí na světě — se lidé začínají probouzet. A během tohoto probouzení začínají komentovat a referovat o těchto strašlivých událostech v alternativních médiích.

Během let, kdy se multikulturalismus stal oficiální politikou (to znamená od roku 1975), pomáhala švédská média udržovat obyvatelstvo v mylném a snovém stavu pohody navzdory tomu, co je očividné, a s „téměř náboženským zápalem“ propagovala oficiální vládní ideologii multikulturalismu a jejích údajných výhod. Masová imigrace byla pro Švédsko dobrá; kulturní nás obohacovala; oživila ekonomiku; díky ní je život více hodný žití atd.

Tato propagandistická palba fungovala dlouho, ale absolutní rozsah toho, co se v současnosti děje, je nemožné ignorovat, jelikož enklávy imigrantů se staly nezvladatelnými a zločinnost se přelévá do zbytku země.

Hromadná znásilnění, války gangů, výbuchy ručních granátů, střelby, pouliční nepokoje a útoky na policejní stanice, věci, které byly kdysi neznámé, se nyní stávají každodenní záležitostí.

Letos v září budou volby, které se mohou ukázat jako nejdůležitější volby v dějinách Švédska, protože každý bude mít na zřeteli problémy související s imigrací, multikulturalismem a sociální dezintegrací, vyplývajících z eskalující zločinnosti. To, jak se bude přistupovat k těmto problémům, může určit, zda Švédsko jako země přežije nebo zemře.

Jak se země připravuje na tyto volby, švédská média jsou v krizi.

Propast mezi tím, co lidé vidí a tím, o čem informují média, se stále rozšiřuje, takže důvěra veřejnosti vůči státní televizi, rozhlasu a dennímu tisku v souladu s tím klesá. Neschopnost médií hlavního proudu přesně informovat o tom, co se v jejich zemi děje, vedla ke vzestupu silných a stále vlivnějších alternativních médií a stále více a více Švédů se kvůli informacím obrací na internetové zdroje.

Švédská mainstreamová média jsou nyní ve velmi náročné situaci.

Jelikož ztrácejí důvěryhodnost a svůj monopol na informace, musí najít způsob, jak odrazit nevítaný průnik do své „propagandistické bubliny“ a musí neutralizovat ty, kteří se odvažují informovat přesně.

Takže hlavní událostí je zde zavedení nového zákona o zradě, který se zavádí na to, aby zastavil proud nevhodných informací unikajících ze zdrojů mimo mainstreamová média — alternativních zdrojů, které vláda považuje pro obraz Švédska za škodlivé.

Ten zákon pravděpodobně nevstoupí v platnost dříve než v září, ale vláda nasazuje zbraně, aby umlčela kritiky v čase příchozích volebních kampaní. Například, podle všeho zaplatila skupině internetových investigativců za monitorování sociálních médií a diskusních skupin, aby chytali a udávali policii lidi, kteří zveřejňují takzvaný „nenávistný projev“.

Umírnění, kteří jsou hlavní opoziční stranou ve Švédsku, říkají, že tento návrh zákona podpoří, proto je téměř jisté, že zákon bude schválen.

Samozřejmě, alternativní média se obávají účinku tohoto zákona na kritiku vládní politiky, a už byla proti němu spuštěna internetová petice.

Ale je to znepokojivé.

Zavoláme všechny Vikingy?

Překlad: zet, www.protiprudu.org

Článek vyšel na svobodny-svet.cz




Než začnete komentovat článek, přečtěte si prosím pravidla diskuze.
Vložit komentář: