EpShark

Německý poslanec: Merkelová a Juncker jsou zodpovědní za migrační krizi

11. 4. 2018



Vysoce postavený německý europoslanec obvinil Merkelovou a Junkera, že způsobili Brexit a označil jejich migrační politiku otevřených dveří za "obrovskou chybu".

Hans-Olaf Henkel uvedl, že bruselská politika "více Evropy" a vyhýbání se jakýmkoliv reformám, a odmítnutí požadavků na vrácení některých pravomocí, jak chtěl David Cameron, byly klíčovými faktory v tom, že Britové hlasovali pro brexit.

Řekl: "Merkelová a prezident EU Juncker byli hlavními, kteří jsou zodpovědní za trvalé rozšiřování bruselských kompetencí. Ve druhé fázi tyto dva pak Cameronovi odmítly vrácení některých pravomocí, hlavně ohledně migrace. Třetí fáze začala 5. září 2015, kdy Německo otevřelo dveře stovkám tisíc uprchlíků. To byl poslední hřebík do rakve britské členství v EU! "

Poslanec je také velmi kritický vůči Merkelové a její šílené migrační politice,a říká, že ta také přispěla k Brexitu.

Řekl: "Udělala obrovskou chybu, která nejenom změní německé obyvatelstvo. Také zachránila AfD, která čelila osudu pirátů po odchodu liberálních profesorů a tisíců podobně smýšlejících členů ze strany. A to nejhorší ze všech: Politika Merkelové vyhnala Brity z EU! "

Očekávejme další nárůst euroskeptických stran na starém kontinentu.

Mike

Zdroj: Westmonster




Než začnete komentovat článek, přečtěte si prosím pravidla diskuze.
KOMENTÁŘ:

Rastislav
13. 4. 2018 10:43
Kdo dobre pozná idei tvorcov EU, filozofiu EU a dlhodobé smerovanie dobre vie, že tieto dve figúrky len realizujú už dávno naplánovanú víziu Paneurópy, cieľo vytvorenia neforemnej masy - miešaniny nazvanej európskym národom z dielne socialnych inžinierov, ktorí v tejto oblasti už dlho experimentujú vo Švédsku! Žiadne zvrátene teórie typu za to môže Rusko a pod... začnite od vyššie uvedeného, potom si prečítajte EUROMED, ktorý nepodpísalo Rusko atď.
F.Ifejda
11. 4. 2018 14:21
Merkelová je výkonnou praporčicí řídícího důstojníka Putina.Plní tento úkol:nacpat do Evropy co nejvíce migrantů tak,aby nakonec většina Evropanů zoufale žádala o "vysvobození" s.Putinem.Z historie A.Merkel to jednoznačně vyplývá.Komparační důkaz:totéž plnil Schröder,viz vysoce placená místa v Gazpromu,nyní v Rosněftu.

Vložit komentář: