EpShark

Švédské předškolní zařízení jsou nyní tak nebezpečné, že některé děti musí být zamčené

8. 5. 2018



Existuje epidemie násilí ve švédských školkách, píší zprávy Göteborgs Posten (GP). Zaměstnanci některých předškolních zařízení musí zamknout děti, aby zabránili těmto dětem poškozovat ostatní děti.

Děti v předškolních zařízeních v Göteborgu jsou vystaveny násilí, kopancům a úderům a někteří přijdou domů s černými očima a škrábanci.

Rodiče opakovaně hlásili tyto případy policii a školnímu inspektorátu. Takto vypadá každodenní život v tzv. zranitelné oblasti v Západním Gothenburgu, reportují zprávy GP .

"Můj syn přichází domů s modřinami, škrábanci a smrtícími hrozbami každý den. Byl zasažen mnoha druhy věcí, od hraček až po dřevěné kousky a tyčinky v očích," říká rodič.

Jiný rodič říká, že "děti se navzájem mlátili, dokonce i s židlemi. Existuje spousta násilí a velmi hrubých urážek. Viděla jsem, že děti jsou kopané do zadní části hlavy."

Ale nejsou to jen děti, které jsou vystaveny násilí a hrozbám od jiných dětí, dokonce i zaměstnanci jsou postiženi. Rodiče svědčí o tom, co viděli, když přijíždějí do mateřské školy, aby odvedli domů své děti.

V předškolním věku nelze provádět žádné normální předškolní aktivity, je nutné věnovat spoustu času schopnosti zabránit a zastavit násilí a hrozby.

Smutný konec kdysi fungující a prosperující země Švédsko.

Mike

Zdroj: Voice of Europe




Než začnete komentovat článek, přečtěte si prosím pravidla diskuze.
KOMENTÁŘ:

Dee
9. 5. 2018 20:37
Doporučuji http://www.ilgiornale.it/news/cronache/rivolta-degli-italiani-contro-villaggio-dellislam-1524530.html
Dee
9. 5. 2018 20:34
Švédsko:Děti v mateřské škole jsou obětí šikany, protože jedí vepřové maso a ne nosí šátky více zde http://fenixx.org/2018/05/09/kinderen-op-kleuterschool-worden-gepest-omdat-ze-varkensvlees-eten-en-geen-hoofddoek-dragen/

Vložit komentář: